Doorniksesteenweg 203 — Kortrijk

Sushi

Sushi

Ook om mee te nemen

Pokébowl

Pokébowl

Nieuw

Teppanyaki

Teppanyaki

Japanse grill

Sakura Japans restaurant in Kortrijk

Verwen uzelf en ontdek de unieke culinaire smaken van de verfijnde Japanse keuken. Geniet mee van onze showcooking die geheel in het teken staat van natuur & harmonie. Sakura restaurant is gespecialiseerd in Sushi, Sashimi, Tempura- & Teppanyakigerechten (Japanse grill). Neem plaats aan onze Teppanyaki-grill en geniet van het traditionele, à la minute voor u uitgevoerde spektakel. Onze ervaren chef-koks voorzien u van de lekkerste authentieke Japanse gerechten.

Verder bieden wij de mogelijkheid tot het reserveren van ons restaurant voor uw feest of speciale gelegenheid (zowel zakelijk als privé): verjaardagen, familliefeesten, zakenlunch, ...

Sakura restaurant kan u reservatie met plezier voorzien tot een maximum van 150 couverts. Ook bieden wij zeer aangename formules aan voor groepen. Contacteer ons voor meer informatie.

Sakura is voorzien van een ruime parking aan het restaurant. Ook zijn er parkeermogelijkheden in de straat.
Er is altijd mogelijkheid tot GRATIS parkeren.


Wij bieden ook de mogelijkheid tot het bestellen & afhalen van uw menu naar keuze. U kan telefonisch uw bestelling doorgeven tijdens onze openingsuren. Ontdek ons afhaalmenu.

Bestellen

Tijdens de openingsuren kunt u ons gerust bereiken op onderstaand telefoonnummer:

Locatie

Sakura restaurant is gelegen te:
Doorniksesteenweg 203, Kortrijk.

Openingsuren

maandag 12u - 14:30u 18u - 22u
dinsdag gesloten
woensdag 12u - 14:30u 18u - 22u
donderdag 18u - 22u
vrijdag 18u - 23:00u
zaterdag
zondag 18u - 22u